Dosar penal pentru „spălătoria poporului“

  În data de 19 noiembrie 2012, orele 14:45, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112, despre faptul că la o spălătorie auto situată în municipiul Târgu-Jiu, se efectuează prestări servicii de curăţare autoturisme, iar contravaloarea acestora ar fi achitată de către candidatul unui partid politic.

          Pentru verificarea aspectelor sesizate, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă formată din poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor Gorj şi Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu.

          Din primele acte premergătoare efectuate în acest caz, s-a stabilit că spălătoria auto aparţine unei societăţi comerciale din municipiul Târgu-Jiu, iar în data de 15 noiembrie a.c., între persoana împuternicită ca administrator al societăţii şi reprezentantul unei formaţiuni politice a fost încheiat un contract de prestări serviciiîn sensul că firma se obligă să efectueze, zilnic, servicii de spălătorie auto, iar contravaloarea prestaţiilor să fie achitată de către reprezentanţi ai acelei formaţiunii politice.

          Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 55 din Legea nr. 35/2008. Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea unei eventuale răspunderi judiciare.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: