Spitalul Județean redeschide un cabinet care oferă consultații pentru copii

Medicul primar neuropsihiatru infantil Barbu Negreanu va oferi consultații două zile pe săptămână, în cadrul Cabinetului de Neuropsihiatrie infantilă din Ambulatoriul Integrat al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, anunță unitatea spitalicească.


Reputatul specialist va face consultații luni și miercuri, în intervalul orar 09:00 – 11:00, putând să consulte 10 pacienți/zi în baza biletelor de trimitere. „Din fericire, am reuşit să-l convingem pe domnul doctor Barbu Negreanu, medic primar neuropsihiatrie infantilă, care deşi este pensionar, a acceptat să lucreze la noi, venind, astfel, în sprijinul copiilor care au nevoie de serviciile sale. Venirea dumnealui ne bucură și știm că este un lucru extraordinar pentru pacienții care abia îl așteptau”, a spus Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.


Neuropsihiatria infantilă are drept obiect de activitate diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor sistemului nervos specific copilului şi adolescentului: paralizii cerebrale, epilepsii, tulburare reactivă de ataşament, tulburări de învăţare, tulburări de dezvoltare, autism infantil, autism Asperger, autism virtual, deficit de atenţie, tulburare hiperkinetică, tulburările de conduită, tulburări anxioase, tulburări de dispoziţie / afective, schizofrenie, abuzul şi neglijarea copilului, tulburările consumului de substanţe, opiacee, sedative, hipnotice, anxiolitice halucinogene, amfetamine etc, evaluare psihică la copii, clasificare boli mintale, psihopatologie clinică. Neuropsihiatria infantilă este o specialitate grea, complexă şi de o diversitate copleşitoare. 

Doctorul Barbu Negreanu are o experiență profesională de peste cinci decenii în slujba copiilor cu probleme neuropsihiatrice și a lucrat 47 de ani în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, fiind foarte apreciat atât de pacienți, cât și de colegii medici, mai transmite Spitalul Județean.

Programările la Cabinetul de Neuropsihiatrie Infantilă se pot face la numărul de telefon 0741151346 sau on-line pe https://programari.spitalgorj.ro

Vizualizări: 1,458

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: