Dosarele pentru ANL, analizate începând de azi

Primăria Târgu Jiu va repartiza încă patru garsoniere ANL, odată cu cele 160 de locuinţe din blocurile noi situate în zona Narciselor. Este vorba despre garsoniere mai vechi, repartizate în urmă cu câţiva ani, ai căror chiriaşii le-au înapoiat municipalităţii după ce au reuşit să-şi achiziţioneze propria locuinţă. Până în momentul de faţă, au fost depuse aproximativ 2000 de dosare în vederea obţinerii unei locuinţe. Dosarele vor fi analizate în această săptămână

Începând cu săptămâna în curs, Comisia întocmită la nivelul Primăriei Târgu Jiu, în urma şedinţei Consiliului Local de luna trecută, va proceda la analizarea dosarelor, urmând ca spre sfârşitul lunii să se facă verificări în teren. “În aceste zile, Comisia Primăriei Târgu Jiu va analiza dosarele depuse în vederea obţinerii unei locuinţe, urmând ca în perioada imediat următoare să se facă verificări la faţa locului pentru a se vedea dacă datele din dosar sunt în concordanţă cu cele din teren”, a mai precizat Ionuţ Jilăveanu. Locuinţele ANL vor fi repartizate în baza punctajelor realizate de către solicitanţi. Reprezentanţii municipalităţii au precizat că se încercă finalizarea listei beneficiarilor de locuinţe la începutul lunii septembrie. “Sperăm să finalizăm lista cu beneficiarii locuinţelor la începutul lunii septembrie. Nu se cunoaşte data exactă la care se vor face repartizările, fiind posibil să mai treacă o perioadă scurtă de timp din momentul întocmirii listei, perioadă destinată contestaţiilor”, a declarat Ionuţ Jilăveanu.

164 de locuinţe

Veşti bune pentru târgujienii care aşteaptă o locuinţă din partea Primăriei Târgu Jiu. Municipalitatea va repartiza în această toamnă 164 de apartamente şi garsoniere ANL. Este vorba despre cele 160 de locuinţe din blocuri noi din zona Narciselor şi încă patru garsoniere eliberate de foştii chiriaşi. “Odată cu repartizarea locuinţelor din blocurile noi situate în zona Narciselor, vor mai fi repartizate încă 4 garsoniere din blocurile construite în urmă cu câţiva ani. Acestea sunt situate în Plopilor, Lotrului şi Săvineşti. Garsonierele au fost eliberate de către foştii chiriaşi care, probabil, au reuşit între timp să-şi cumpere locuinţă”, a declarat Ionuţ Jilăveanu, şeful Serviciului Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Târgu Jiu. Până în momentul de faţă, aproximativ 2000 de familii au solicitat autorităţilor câte o locuinţă, cele mai vechi cereri fiind înregistrate în anul 2002. 

CONDIŢII

Principalele condiţii pentru a putea spera la locuinţă ANL sunt: titularul cererii să nu fi depăşit vârsta de 35 de ani; să nu mai deţină o altă locuinţă şi să-şi desfăşoare activitatea în Târgu Jiu.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: