Dossey are nevoie de 20.000 de euro pentru recuperare

Au trecut aproximativ trei luni de când fostul portar al echipei Pandurii se află pe patul spitalului Universitar din Bucureşti. Ibrahim Dossey s-a zbătut o lună între viaţă şi moarte, dar a avut puterea de a ieşi din comă. Între timp însă au apărut alte complicaţii datorate perioadei de comă, iar recuperarea sa decurge foarte greu în spital. Medicii au recomandat soţiei acestuia clinici specializate de recuperare din afara ţării, dar tratamentul într-o astfel de clinică e foarte scump. Ioana trebuie să facă rost rapid de 20 000 de euro pentru a reuşi să spere că soţul său va trece cu bine de această perioadă dificilă.

Pe 13 septembrie  Ibrahim  Dossey a fost grav rănit într-un accident de circulaţie, în apropiere de localitatea Breaza. A intrat în comă după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral şi o fractură craniană. Ulterior a fost operat, iar în noiembrie şi-a revenit din comă, dar e în continuare în stare critică. În urmă cu zece zile jucătorul ar fi sărbătorit împlinirea a 36 de ani dar suferinţa la care e supus în timpul recuperării, după o perioadă de mai bine de o lună de comă, a împiedicat organizarea unei festivităţi cu această ocazie.

Ionuţ Dragomir se ocupă de strângerea banilor

Soţia sa, care îi stă alături zi de zi, este preocupată acum de strângerea de fonduri pentru tratamentul lui Dossey. În acest demers Ioana Dossey este ajutată de jucătorul echipei Pandurii, Ionuţ Dragomir, care s-a implicat în sprijinirea familie Dossey imediat după tragicul accident. Dragomir a declarat ieri că în urma campaniei pe care a iniţiat-o pentru a-l ajuta pe fostul său coleg de la Pandurii s-au adunat peste 50 de mii de lei. "Lumea a fost receptivă. S-au adunat aceşti bani şi cu siguranţă se vor mai strânge şi alţii", a declarat fundaşul formaţiei din liga secundă, care a precizat că din această sumă, 7.500 lei provin numai de la jucătorii echipei Steaua. Dragomir a afirmat că starea de sănătate a fostului jucător al echipei gorjene, care a avut un accident de maşină în luna septembrie, este în continuare destul de gravă: "Arată foarte rău. Ieri am fost la el la spital şi am ţinut-o pe nevasta lui să nu leşine. A slăbit rău de tot, dar cred că îşi va reveni totuşi, chiar dacă nu va mai putea să joace fotbal".

Steliştii au donat cei mai mulţi bani

Cei care au ajutat cel mai mult familia Dossey sunt steliştii care au donat 2.000 de euro pentru a-l ajuta pe Ibrahim. Fotbaliştii Stelei spun că sunt astfel alături de fostul portar al echipei Pandurii  care este încă pe patul spitalului cu probleme grave de recuperare. Jucătorii roş-albaştrilor au donat pentru el diverse sume şi s-au strâns 7.500 de lei, adică aproximativ 2.000 de euro. Iniţiatorul acţiunii umanitare, Ionuţ Dragomir, fost coechipier cu goalkeeperul ghanez, a fost ieri dimineaţă la stadionul din Ghencea, de unde a ridicat banii. Soţia lui Dossey, Ioana, trebuie să adune 20.000 de euro, absolut necesari pentru un tratament de prevenire a altor complicaţii.  Aflată mereu la spital, Ioana Dossey spune că nu-şi explică cum s-a întâmplat acest tragic accident dar seroagă zi de zi pentru salvarea soţului: "Nici acum nu îmi explic cum de s-a lovit atît de grav la cap. Nu a avut nici o zgârietură pe el şi totuşi are atîtea probleme. La început nu am ştiut exact ce a păţit. Abia după prima vizită la spital am aflat. Am ieşit afară, m-am uitat la cer şi mi-am spus: «Am avut totul, iar acum nu mai am nimic!» Mi-am dat seama apoi că lupta nu este încă pierdută. Mă rog lui Dumnezeu să se facă bine. Indiferent ce va fi, eu îi voi fi alături.” Pentru a-l salva pe soţul său Ioana a deschis două conturi în care oricine poate dona o sumă, indiferent cât de mică pentru salvarea lui Dossey.

Conturi deschise la BCR pentru Dossey:

RO69RNCB0149092565570001 - cont în lei

RO97RNCB0071092565570002 - cont în euro

Beneficiar: Dossey Ionela

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: