Două accidente, patru răniţi

Trei persoane au ajuns miercuri noapte la spitalul din Târgu Jiu după ce au fost rănite într-un accident rutier produs la marginea orașului, spre Iezureni, un tânăr din Runcu fiind și el grav rănit ieri după ce s-a urcat într-o mașină condusă de un șofer băut. Ambele accidente au avut loc pe fondul unui carosabil umed, ploile din ultimele zile influențând aderența pneurilor. 

Oricum, în cazul răniților din zona de nord a orașului un rol major în producerea nenorocirii l-a jucat și viteza, mașina condusă de o șoferiță de 40 de ani intrând pe contrasens, direct într-un microbuz de marfă din București. Rudele femeii spuneau că aceasta ar fi fost orbită, însă șoferul rămas la fața locului a spus că mașina condusă de aceasta a intrat direct în microbuzul său.

Pompierii militari au intervenit pentru a descarcera cele trei persoane prinse între fiarele contorsionate, șoferița venind spre Târgu Jiu dinspre Bumbești Jiu, unde fusese să își tundă un nepot de 19 ani. În mașină mai era și fiica ei, de 20 de ani, toți trei fiind duși la spital, unde medicii au constatat însă că nu aveau răni foarte grave, care să le pună viața în pericol.

Cu răni mult mai grave s-a ales ieri după-amiază un tânăr de 27 de ani din Runcu, aflat ca pasager într-un autoturism condus de un consătean de-al său ceva mai în vârstă. Șoferul nu a mai putut păstra mașina pe carosabil și s-a dus cu ea într-un șanț, în momentul în care a fost testat cu aparatul etilotest polițiștii descoperind că omul de la volan avea o alcoolemie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele său fiind deschis dosar penal.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: