Două dosare penale în 12 ore

2 dosare penale au întocmit poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră, pe numele unui bărbat de 49 ani, din comuna Roşia de Amaradia, judeţul Gorj, la interval de câteva ore.

Iniţial, în după-amiaza zilei de 9 septembrie, orele 17:00, conducătorul auto, Florin P., a fost identificat de poliţişti ai Serviciului Rutierîn timp ce conducea un autoturism pe D.N.67, în localitatea Scoarţa, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii l-au condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Ulterior, pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, permisul de conducere fiindu-i reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule.

Cu toate aceste, la câteva ore de la această constatare, în dimineaţa zilei de 10.09.2010, orele 05:00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Albeni l-au depistat Florin P., în timp ce conducea acelaşi autoturism pe DJ 675 B Albeni, având permisul de conducere suspendat. Şi în această situaţie, pe numele bărbatului, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în perioada de suspendare a permisului de conducere.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: