Două evenimente rutiere cu victime

Două accidente au avut loc în Gorj în prima parte a zilei de marți. O femeie de 32 de ani, din comuna Plopșoru, care conducea un autoturism pe DN 66 Peşteana Jiu, din direcția Bîlteni în direcția Turceni, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un cap de pod aflat pe partea opusă a sensului de mers.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei auto, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, anunță IPJ Gorj.

Un alt eveniment rutier a fost la Târgu Jiu. Un bărbat de 64 de ani, din comuna Drăguțești,  conducea un autoturism pe str. Victoriei, din municipiul Târgu Jiu, către Rovinari, a pierdut controlul asupra vehiculului, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un copac.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 1,951

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: