Două milioane de euro va costa refacerea ștrandului de la stadion

Bazinul de înot din spatele Stadionului Municipal din Târgu Jiu va intra în reabilitare. Cel mai mare ștrand din oraș se află în acest moment în paragină. Acesta a aparținut Ministerului Tineretului și Sportului, fiind gestionat CS Pandurii, iar de aproape zece ani bazinul este de nefolosit. Primăria din Târgu-Jiu a reușit să-l preia, încă din anul 2017, dar de atunci și până acum totul este lăsat de izbeliște.

Momentul mult așteptat de târgujieni se apropie. Este vorba despre reabilitarea celui mai mare ștrand din municipiul Târgu Jiu. Lucrările de reabilitare a bazinului de înot municipal din spatele arenei sportive încep din această vară. Cel puțin asta susține primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

”Ștrandul este în procedură de licitație, cred că este și finalizată. Așteptăm constructorii și pentru bazinul de înot și pentru Debarcader. Eu sper ca săptămâna aceasta să avem și firma care a câștigat licitația pentru această lucrare. Sunt convins că termenul de începere a lucrărilor va fi de lunile următoare”, a declarat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Pe amplasamentul fostului ștrand se va realiza un bazin de înot acoperit, iar investiția a fost evaluată la aproximativ 2 milioane de euro.

Vizualizări: 1,680

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: