Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Două noi sonde la Bustuchin. Dezbatere!

O dezbatere publică va avea loc în data de 5 noiembrie în comuna gorjeană Bustuchin. Localnicii sunt invitaţi să-şi spună opinia în ceea ce priveşte proiectul OMV Petrom, de punere în funcţiune a două noi sonde în satul Poiana Seciuri. Dezbaterea va avea loc începând cu ora 13:00.

Până atunci, publicul interesat poate transmite în scris observaţiile asupra raportului. În funcţie de toate aceste aspecte, Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj decide dacă acordă sau nu avizul de mediu.

Perimetrul viitoarelor sonde 1073 şi 1074 Bustuchin se găseşte în zona medianǎ a versantului stâng al Vǎii Amaradia şi este reprezentat parţial de o platformă existentă a sondei 852 Bustuchin, care este o sondă abandonată. Sondele de exploatare noi se vor fora în scopul punerii în evidenţă a rezervelor de gaze, în limita adâncimii de 2750 m/sondă. (A.P.)

Vizualizări: 1,085

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: