MedservMin caută administrator

Societatea MedservMin, prestatorul de servicii medicale pentru CE Oltenia, organizează în această perioadă o selecţie pentru un post de membru în Consiliul de Administraţie al unităţii. Selecţia este organizată în baza Legii 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor de stat. Este vorba de postul ocupat interimar de Felicia Stăvăroiu, economistă în cadrul CE Oltenia, la Serviciul Guvernanţă Corporativă. În fapt, Stăvăroiu ocupă acest post încă din vara anului trecut, după ce medicul Viorel Stănoiu a încetat din viaţă. 

Cei interesaţi de postul vacant de administrator pot să-şi depună candidatura până în data de 23 octombrie. Evaluarea dosarelor de candidatură pentru întocmirea listei lungi va avea loc până în data de 30 octombrie. Selecţia finală în vederea elaborării propunerilor de nominalizare pentru acest post va avea loc în perioada 20-27 noiembrie.

Din Comitetul de Nominalizare şi Remunerare care se ocupă de organizarea acestei selecţii fac parte Lavinia Cosneanu, şef serviciu la CE Oltenia, şi medicul Gheorghe Neaţă. De altfel, cei doi fac parte din Consiliul de Administraţie, fiind desemnaţi ca administratori în baza unei selecţii similare. Cel puţin în 2017, un administrator primea o remuneraţie lunară fixă de 1.500 de lei, pentru participarea la o şedinţă lunară.

Vizualizări: 1,251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: