Două persoane, găsite moarte în casă

Două persoane, una din Stăneşti şi alta din Brăneşti, au fost găsite decedate în casă.
La data de 23.10.2012, orele 11:05, Poliţia municipiului Tg-Jiu a fost sesizată prin SNUAU 112 de Z. M., de 53 ani, din comuna Stăneşti, sat Stăneşti, jud.Gorj, despre faptul că l-a găsit vecinul ei, G.G., de 51 ani, decedat în locuinţa sa.

          Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit faptul că persoana decedată locuieste singură şi era cunoscută cu afecţiuni medicale.

          La examinarea cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă pe cap, trunchi sau membre.

          Fiind luată măsura transportării cadavrului la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. 

          În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal, continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul.

                                                                   ♦

          În data de 23.10.2012, orele 16:30, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Brăneşti au fost sesizaţi de M. S., de 65 ani, din comuna Brăneşti, sat Gilort, despre faptul că a găsit pe G.E., decedată în locuinţa acesteia din localitate.

          La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul subunităţii care a constatat că cele sesizate se confirmă, Ghibuşi Elisaveta, 84 ani, din com Brăneşti, sat Gilortfiind găsită decedată în locuinţa sa. În urma examinării preliminare pe cadavru nu au fost identificate urme vizibile de violenţă pe cap, trunchi şi membre, acesta fiind transportat la morga Serviciului de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

          În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal, continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul.

 

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: