Biciclistul Gheorghe Adam, campion la vizualizări pe Google

Gheorghe Adam, biciclistul târgujian care a parcurs circa 2.000.000 de kilometri “pe uscat, apă, gheaţă şi zăpadă” a devenit a membru de onoare Google Vip. La vârsta de 76 de ani, gorjeanul are blog şi susţine că se bucură de peste 2.000.000.000 de vizualizări pe Google. Ciclistul spune că nu se aştepta ca activitatea să-i fie apreciată atât de mult de americani şi de chinezi.

Târgujianul Gheorghe Adam este membru de onoare Google Vip. În zona Ardealului, el este cunoscut sub numele de “Omul ştafetă” datorită apariţiei sale cu bicicleta la aproape toate manifestările istorice din această parte a ţării. Gheorghe Adam se autointitulează inventatorul “Bicicletei amfibie” şi al “Bicicletei cu patine”.

Pasionat de ciclism, târgujianul a parcurs circa 2.000.000 de kilometri până la vârsta de 76 de ani. Acesta spune că bicicletă pe care a avut-o a aparţinut soldaţilor. “Am practicat ciclismul de la vârsta de cinci ani. Prima bicicletă am luat-o de pe front. În perioada războiului, se adunau bicicletele de la oamenii din sat şi se împărţeau la soldaţi. Copil fiind am luat o bicicletă abandonată pe câmp şi am dus-o acasă. Deşi era defectă, am proptit-o într-un gard şi am început să pedalez. Aşa am învăţat să merg cu bicicleta”, a declarat Gheorghe Adam.

Deşi nu stăpâneşte tainele calculatorului, acesta are blog şi se bucură de pe 2.000.000.000 de vizualizări pe Google. “Activitatea mea a fost foarte apreciată de americani şi de chinezi. Cred că aceştia m-au depistat prin satelit întrucât steagul României pe care îl port mereu la bicicletă a fost uşor de identificat. Am fost foarte surprins de faptul că m-au făcut membru de onoare al Google Vip. Deşi nu eu le am cu calculatorul, cred că ei mi-au făcut blog întrucât într-o zi m-a contactat o doamnă din China care m-a întrebat ce muzică îmi place şi din ce domenii am preluat informaţii. M-am mirat când m-au anunţat că am peste 2.000.000.000 de vizualizări pe Google. Iniţial, am crezut că au pus prea multe zerouri din greşeală”, a mai precizat Gheorghe Adam.

Acesta spune că i s-a promis şi un card, însă nu-l aşteaptă prea nerăbdător. “Cei de la Google mi-au spus că voi primi un card cu bani, însă nu îmi fac prea mari speranţe. Nu mă interesează foarte mult banii. Practic ciclismul din pasiune, nu pentru a face rost de bani”, spune Gheorghe Adam.

EXCURSIE

În aceste zile, Gheorghe Adam îşi pregăteşte bicicleta pentru a pleca la Ţebea, la manifestările organizate cu prilejul comemorării lui Avram Iancu. “Întotdeauna mi-a plăcut istoria şi niciodată nu am lipsit de la comemorarea lui Avram Iancu, de la Ţebea şi de la Alba Iulia la 1 decembrie. De asemenea, am luat parte şi la paradele organizate de Ziua Marinei”, a declarat biciclistul.

Vizualizări: 778

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: