Dragomir: "Condescu este rasist şi xenofob“

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, că în urma acuzelor lui Marin Condescu la adresa sa şi a lui Mircea Sandu va cere comisiilor jurisdicţionale să-l sancţioneze pe oficialul gorjean care a spus că Liga este "staborul lui Dragomir". "A spus că la LPF este un stabor care are rolul de a mă servi pe mine. Condescu este rasist dacă se referă la stabor, este xenofob şi pentru acest lucru voi face un raport către comisiile jurisdicţionale ale LPF să-l cheme şi să dea explicaţiile necesare. El crede că acum este a doua mineriadă care se opreşte la Costeşti. Mie îmi pare rău de Condescu, nu-i doresc răul, îmi pare rău de situaţie, dar a luat-o rău de tot pe arătură", a spus Dumitru Dragomir.

Preşedintele LPF a comentat şi acuzele lui Condescu, care se refereau la faptul că Dragomir nu cunoaşte articolul 30.7, din Statutul FRF, care spune că hotărârea Adunării Generale de modificare sau completare a acestui Statut intră în vigoare după înscrierea modificărilor în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor aflat la Tribunalul Bucureşti: "Nu trebuie să primim acceptul Tribunalului Bucureşti pentru ca aceste comisii de la LPF să fie legale. Articolul 30.7, de care spune el, este o tâmpenie, o tâmpenie. O să vedem noi cine are dreptate".

Dragomir a reacţionat cu indiferenţă la anunţul veştii că Marin Condescu a cerut MTS să facă în aşa fel încât FRF şi LPF să intre în legalitate: "Mda, ce dacă a făcut plângere la MTS, de aia nu mai pot eu".

În ceea ce priveşte intenţia oficialul gorjean de a înfiinţa o nouă asociaţia fotbalistică pe care s-o afilieze la FIFA şi UEFA, Dragomir a opinat: "Poate să-şi facă Liga de Fotbal Marin Condescu sau Noroc Bun, să-şi facă ce asociaţie de fotbal vrea el. Nu mă tem de Condescu, nu mă tem de nimeni, decât de Dumnezeu, de ce să-mi fie frică de el, vine cu minerii peste mine? Acum câţiva ani avea 30.000 de mineri, acum a mai rămas cu 3.000. Ce a făcut cu ei, i-a exterminat, ce le-a făcut, de ce nu a ţinut de ei?".

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: