Dragoş Militaru, întăriri de la campioana CFR

Gorjeanul Dragoş Militaru va miza şi în acest sezon pe jucători împrumutaţi de la CFR Cluj. Unirea Dej a perfectat primul transfer pentru Liga 2 după ce a reluat pregătirea dar a anunţat că îi menține în lot și pe cei doi jucători pe care îi avea de la CFR Cluj.

Alin Burdeț, fundaș care în sezonul trecut a evoluat pentru Ripensia și Fotbal Comuna Recea, este primul transfer pe care nou-promovata în Liga 2 Unirea Dej l-a perfectat. Totodată, trupa ardeleană a obținut împrumutul în continuare a doi jucători de la CFR Cluj, ”de bază” pentru formația antrenată de Dragoș Militaru.

Clubul clujean a anunțat faptul că a reușit să obțină prelungirea împrumuturilor de la CFR Cluj a jucătorilor Ionuț Rus și Cristian Chira. Cei doi au evoluat pentru Unirea în sezonul recent încheiat, la finalul căruia s-a promovat în Liga 2.  ”Doi dintre jucătorii noștri de bază continuă la Dej! Unirea și CFR Cluj au ajuns la un acord privind prelungirea împrumuturilor jucătorilor Ionuț Rus și Cristian Chira, astfel că aceștia vor rămâne alături de panterele roz și în Liga 2!

Mult succes, băieți!”, a comunicat Unirea Dej.

Unirea Dej a disputat sâmbăta trecută, la Târgu Lăpuș, primul amical din perioada de pregătire de vară, cu echipa de Liga 4 FC Lăpușul Târgu Lăpuș. Echipa antrenată de Dragoș Militaru s-a impus cu 5-0 (2-0), prin golurile marcate de Cristian Frăsineanu (35′, 38′), Antone (69′,75′) și Jula (90+4′), ultimii doi fiind jucători aflați în probe.

Următorul amical programat, din seria de șapte până la startul Ligii 2, va fi cu Universitatea Cluj, în data de 3 iulie, la Dej.

Vizualizări: 312

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: