Viitorul și Farul nu au mai fuzionat. În Liga 1 apare tot FC Viitorul

Echipele din Liga 1 și-au aflat programul pentru noul sezon, în urma unei Adunări Generale care a avut loc la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, în cursul zilei de marți, 29 iunie. Surpriza a venit dinspre Constanța, unde nu a avut încă loc fuziunea dintre Farul și Viitorul iar pe programul stabilit de LPF apare tot FC Viitorul.

În urmă cu o săptămână, Gheorghe Hagi a anunțat fuziunea dintre Viitorul și Farul Constanța, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat și Gică Popescu și Ciprian Marica. Totuși, procesul durează mai mult decât s-ar fi așteptat oficialii și fanii constănțeni. La tragerea la sorți a țintarului pentru Liga 1, pe tablou, a apărut în continuare denumirea de „FC Viitorul Constanța”.

Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a explicat de ce țintarul a fost făcut în continuare cu Viitorul în componența Ligii 1 și nu cu Farul Contanța. „Ei trebuie să facă dosar şi să meargă la FRF, şi pe urmă la alte foruri care să le dea aprobarea să facă fuziunea şi să se numească Farul. De-aia astăzi pe tabel i-am pus tot Viitorul, pentru că nu au avut încă o aprobare definitivă să se numească Farul”, a spus Gino Iorgulescu, în cadrul conferinței de presă ce a urmat după tragerea la sorți.

Vizualizări: 3,337

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: