Universitatea Craiova a aflat când joacă derbiul oltean cu FCU

Marţi s-a stabilit programul sezonului 2021-2022 din Liga 1 iar Universitatea Craiova a aflat că va juca în prima etapă acasă, cu FC Argeş. Derbiul local de la Craiova dintre CSU şi FCU este programat în etapa a 11-a.

Un număr de 16 echipe vor lua startul în noul sezon, care va începe pe 16 iulie. La finalul sezonul regulat 6 vor juca în play-off (tur- retur) și 10 vor juca în play-out (tur). La finalul play-off-ului și play-out-ului se va repeta scenariul din sezonul 2020-2021. Echipele de pe locurile 7-8 vor juca un baraj, iar câștigătoarea se va duela cu echipa de pe locul 4 pentru a vedea ce echipă merge în preliminariile Conference League.

Noul sezon va debuta cu un prim meci tare, care le va aduce față în față pe CFR Cluj, campioana României, și nou promovata FCU Craiova 1948, echipă pregătită de Adrian Mutu. Echipa lui Mutu își continuă debutul în forță cu rivala Dinamo, în etapa a 2-a, iar în aceeași etapă, FCSB primește vizita celor de la CS Universitatea Craiova.

Rapid – FCSB e primul derby de tradiție din Liga 1 care se joacă în acest sezon, fiind programat în etapa a 5-a ( 14-15 august).

După derby-ul cu Dinamo, FCSB va juca împotriva celor de la FC U Craiova 1948 în etapa a 9-a, în aceeași etapă având loc și meciul CFR Cluj – CS Universitatea Craiova.

 FC U Craiova 1948  și CS Universitatea Craiova se vor întâlni în etapa a 11-a, programată în weekend-ul 2-3 octombrie.

Vizualizări: 400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: