Dragoș Militaru mai speră la un miracol pentru echipa sa

Echipa pregătită de gorjeanul Dragoș Militaru se luptă pentru salvarea de la retrogradare în acest sezon de Liga 2. Chiar dacă startul play-out-ului nu a venit cu o victorie, în deplasarea pe terenul unei echipe bune, CSM Reșița, Unirea Dej a scos un punct, după ce a fost condusă.

Meciul de la Reșița s-a încheiat cu scorul de 1-1, în prima rundă a play-out-ului. Cele două echipe se luptă, teoretic, pentru salvarea de la retrogradare, dar CSM Reșița nu își face mari probleme.

”Principalul” Dragoș Militaru a remarcat, la finalul întâlnirii, faptul că partida a fost terminată, până la urmă, cu un rezultat pozitiv, care speră să le dea încredere jucătorilor săi. Acesta continuă să spere la salvarea de la retrogradare, chiar dacă sunt șanse foarte mici, Unirea Dej fiind la nouă puncte de prima poziție care asigură menținerea în Liga 2.

”A fost un meci între două echipe cu obiective diferite, acum, pe finalul acesta de sezon. Pe mine mă mulțumește cumva că n-am mai pierdut. După ultimele meciuri aveam nevoie de un joc în care băieţii să simtă că fac lucruri bune. Am arătat că putem mai mult şi credem în șansa noastră până la final. Până la urmă, am recuperat un punct din zece, mai avem nouă, o să vedem ce putem face până la sfârşitul campionatului”, a declarat Dragoș Militaru, conform Radio Reșița.

În urma celor 13 puncte acumulate în sezonul regulat, Unirea Dej s-a situat pe locul 18 în Liga 2, astfel că a fost repartizată în Grupa A a play-out-ului, alături de ACSM Ceahlăul, CSM Reșița, Metaloglobus, Campionii FC Argeș, CSC Dumbrăvia și CSM Alexandria.

Acum, după 1-1 cu CSM Reșița, dejenii pregătiți de Dragoș Militaru sunt tot pe al doilea loc retrogradabil din grupa lor, la nu mai puțin de nouă puncte în spatele echipei CSC Dumbrăvița, care a pierdut în prima rundă, 1-3 contra CSM Alexandria. După primul meci în play-out, disputat de Unirea Dej în deplasare, la Reșița, în etapa a 2-a va sta.

Vizualizări: 314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: