ACS Viitorul a pierdut toate meciurile din acest an

ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut toate meciurile jucate în acest an în sezonul regulat. Apoi, echipa antrenată încă de Călin Cojocaru a fost învinsă și în prima etapă din Grupa B a play-out-ului Ligii 2, scor 0-2, la Târgu Jiu, cu Steaua, echipă de la care a încasat și un 0-5 la București, în data de 5 martie.

ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut cu Steaua și în play-out-ul Ligii 2 după ce pierduse, tot în acest an, și meciul din sezonul regulat.

Meciul din prima etapă de play-out s-a încheiat cu scorul de 0-2 și elevii lui Cojocaru au un golaveraj de 1-17 în acest an. Singura echipă din Liga 2 care mai are înfrângeri pe linie, la fel ca ACS Viitorul, în 2024, este Progresul Spartac, dar bucureștenii se pot ”lăuda” cu golaveraj de doar 1-13.

Etapa viitoare, echipa care joacă la Târgu Jiu va întâlni chiar ultima clasată, Progresul Spartac, în deplasare, echipă care a acumulat un singur punct pe parcursul acestui sezon.

Antrenorul Călin Cojocaru acuză probleme cardiace

A încheiat seria de alibiuri legate de lot sau probleme medicale și s-a dat el „accidentat” la finalul partidei cu Steaua.  Antrenorul timișorean a precizat că n-a putut pregăti echipa în săptămâna premergătoare jocului, din cauza unor probleme medicale: „Mulțumesc staff-ului că s-a ocupat de pregătirea echipei în aceste zile, eu fiind internat în spital, la cardiologie. Din păcate, în 2024 echipa nu arată foarte bine. Motivele sunt multiple. Cauzele se știu, nu mai are rost să le spun. Avem un lot foarte tânăr și nu mai reușim să avem aceeași cadență, aceeași disciplină tactică. Luăm goluri foarte ușor. Am jucat, într-adevăr cu o echipă Steaua foarte bună, care ne-a bătut însă fără să opunem prea mare rezistență”.

ACS Viitorul a pierdut al cincilea meci consecutiv după 0-3 cu CSC Șelimbăr, 0-5 cu Steaua, 1-2 cu CSM Slatina, 0-5 cu Gloria Buzău urmând acest 0-2 cu Steaua în play-out.

Vizualizări: 273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: