Dragoş Săulescu a semnat cu ACSO Filiași

Gorjeanul Dragoş Săulescu a semnat cu formaţia de Liga 3 ACSO Filiaşi deşi era dorit şi de Pandurii, cu care purtase unele discuţii. Echipa din Filiaşi a transferat recent doi mijlocași, dintre care unul trecut pe la Dinamo și Viitorul.

ACSO Filiași a terminat pe locul 13 Seria a 4-a din Liga 3, dar vrea ca din anul fotbalistic următor să aibă o evoluție mult mai bună și să încheie în partea superioară a clasamentului. Acestea sunt planurile clubului, după cum anunță conducătorii, iar în acest sens în aceste zile au fost anunțate mai multe înțelegeri, cu jucători aflați deja în lot, ale căror contracte expiră la finele lunii iunie, dar și aducerea câtorva nume noi.

Conform celor spuse de Florin Spânu, președintele ACSO Filiași, portarul Ovidiu Jianu (22 de ani), mijlocașul Cristian Poiană (31 de ani) și atacantul Alexandru Fotescu (35 de ani) au semnat prelungirile, iar noii veniți sunt mijlocașii Dragoș Săulescu (28 de ani) și Andrei Vaștag (26 de ani).  Trei dintre aceştia, Jianu, Fotescu şi Săulescu sunt jucători gorjeni. În momentul de față, potrivit completărilor lui Florin Spânu, mai există discuții cu alți cinci fotbaliști, iar situația lor se va decide în zilele următoare. ”Zilele trecute am parafat contractele lui Poiană, Jianu și Fotescu, trei jucători valoroși, în care noi ne-am pus mari speranțe. Vom parafa înțelegeri și cu alți fotbaliști importați pe care i-am avut la echipă sezonul trecut și care ne-au ajutat. Ca noutăți, am semnat cu Dragoș Săulescu și Andrei Vaștag. Sunt doi fotbaliști pe care îi dorim de mai mult timp și pe care ne bucurăm că am reușit să-i cooptăm. Sunt convins că ne vor ajuta foarte mult. Mai suntem în discuții cu alți cinci jucători foarte buni. Aștept răspunsul lor zilele următoare. Dacă vor veni și ei, vă spun că o să formăm o echipă foarte bună și putem fixa un obiectiv îndrăzneț”, a declarat Florin Spânu, pentru Gazeta de Sud.

Andrei Vaștag este un mijlocaș cu un trecut interesant, care a evoluat pentru echipe importante din România, precum Dinamo sau Viitorul Constanța. În Liga 1 are 19 meciuri, toate pentru echipa lui Gheorghe Hagi.

Vizualizări: 488

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: