Drept la replică

Vitol SA, o societate înregistrată în Elveţia, a fost menţionată în articolul „Boza către Vîlceanu: Faceţi dumneavoastră afaceri cu Vitol!”, publicat în data de 01.04.2018 pe site-ul www.pandurul.ro. Pornind de la abordarea, cât şi aspectele amintite în articolul publicat de Ziarul Pandurul, considerăm necesar sublinierea următoarelor aspecte:

Susţinem atât libertatea de exprimare, cât şi diferenţele de opinie, atâta timp cât declaraţiile sunt adevărate. Tipul de afirmaţie, ca cea preluată de redacţia dumneavoastră, poate aduce prejudicii în activitatea Vitol, precum şi în actualele şi posibile parteneriate cu clienţii de pe teritoriul României.

Semnalăm că Vitol nu are cunoştinţă de faptul că a fost supusă vreunei anchete penale nici acum, nici în trecut şi nu deţine nici o calitate în nici un proces penal din România. Considerăm aşadar că reprezintă o informaţie falsă cea potrivit căreia Vitol SA ar deţine vreo calitate într-un proces penal din România, inclusiv în ceea ce priveşte derularea contractelor cu Complexul Energetic Hunedoara”.

Vizualizări: 323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: