Drifturile au distrus pavimentul din faţa Sălii Sporturilor

La trei luni de la inaugurarea Sălii Sporturilor din Târgu Jiu, pavimentul din faţa clădirii este deja distrus. Plăcile s-au desprins sau sunt distruse parţial, atât la intrarea în parcare, cât şi în interior. Municipalitatea nu crede că de vină ar fi constructorul pentru aceste deteriorări ale pavimentului, ci tinerii care ar face drifturi cu maşinile.

Mai mult decât atât, primarul Marcel Romanescu este hotărât să pună la intrare o barieră, pentru a bloca astfel accesul doritorilor de adrenalină. „Acolo a apărut o problemă, aşa cum apare şi pe Insuliţă, numai că acolo este beton, aici sunt pavele. Sunt foarte mulţi cetăţeni care nu înţeleg, sunt anumite reguli de bun simţ, chiar dacă folosesc acea parcare, să nu o folosească pentru drifturi. Avem şi în situaţia de la Sala Sporturilor cetăţeni care se duc cu maşinile şi fac tot felul de jocuri de genul acesta pe suprafaţa de acolo. Din păcate, încercăm să remediem situaţia din timp, să nu ajungem cu ele să nu mai fie stabilizate”, a declarat primarul Marcel Romanescu.  

Municipalitatea vrea să interzică accesul autovehiculelor atunci când nu se desfăşoară evenimente sportive. „Reparaţiile le va face Primăria Târgu Jiu, nu există altcineva, dar încercăm să găsim o soluţie. Încercăm să punem o barieră sau să găsim nişte suporţi mobili”, a mai spus edilul.

Vizualizări: 1,390

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: