Târg auto la Rovinari. Taxă ZERO pentru vizitatori

Un târg auto săptămânal va fi înfiinţat în oraşul Rovinari, în apropierea noii staţii PECO. Investiţia va fi realizată de autorităţile locale, care pun la bătaie un milion de lei pentru amenajarea suprafeţei pe care va funcţiona această piaţă de autovehicule second-hand.

Cei care vor călca pragul pieţei auto vor putea găsi „maşini de la A la Z”, spune primarul Robert Filip, dar şi alte bunuri de uz casnic. Târgul va dispune de grupuri sociale, zone acoperite, în ideea de a asigura condiţiile optime pentru comercianţii care îşi vor expune marfa. Vizitatorii nu vor plăti vreo taxă de intrare, spun autorităţile locale din Rovinari.

„Am făcut un proiect pentru un târg săptămânal, în genul celui de la Târgu Jiu, de la ieşirea din oraş, unde noi nu vom percepe taxe de intrare şi taxe foarte mari pentru participanţi. Sperăm să aducem pe toată lumea din zona noastră, pentru că este o zonă destul de mare, creăm un târg la fel de ok ca cel de la Târgu Jiu. Lângă noi este târgul de la Peşteana, care are nişte condiţii, totuşi, insalubre. Nu cred că se mai cuvine să mai stăm prin nămoale şi să ne plouă”, a declarat Robert Filip, primarul oraşului Rovinari.

Vizualizări: 14,370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: