Drum judeţean rupt, semnalizat cu un spoiler spart

Semnalizarea drumurilor judeţene cu probleme din Gorj a ajuns motiv de râs pe reţelele de socializare. DJ 675C care leagă localitatea Roșia de Amaradia de comuna Alimpeşti este măcinat de alunecările de teren la nici un an de la modernizarea lui. Partea proastă este că pe porțiunile rupte de drum nu există nici măcar un indicator rutier de avertizare, așa că șoferii care și-au rupt mașinile acolo au găsit metoda cea mai bună de a-l semnaliza.

Drumul județean 675C Roșia de Amaradia-Alimpești a fost în repetate rânduri avariat de alunecările de teren. În prezent, la nici un an de la asfaltare, drumul este rupt în mai multe porțiuni, însă reprezentanții Consiliului Județean nu au luat nicio măsură de semnalizare a zonei.
Conducătorii auto care tranzitează cele două localități au fost cei care au împânzit rețelele de socializare cu imagini din zonă, făcând haz de necaz cu privire la semnalizarea acestuia. Unul dintre șoferii care, cel mai probabil, și-a rupt mașina pe drumul respectiv, l-a semnalizat cu spoilerul făcut bucăți. În imagini se obervă clar lipsa indicatoarelor rutiere, dar și craterele din asfaltul care a luat-o la vale. Primarul comunei Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, cunoaște situația de multă vreme și spune chiar că a încercat să informeze autoritățile județene, chiar dacă porțiunea de drum este exclusiv pe teritoriul comunei Alimpești. ”A fost modernizat, dar este o zonă vulnerabilă, cu alunecări de teren și sincer vă spun nu știu dacă puteau să facă prea multe. Eu am apreciat că totuși au turnat stratul de asfalt, conștienți fiind că acolo va veni vremea când vor apărea probleme. Este o zonă dificilă”, a spus Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia.

Galerie foto






Vizualizări: 4,249

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: