Bărbat găsit mort pe fundul unei fântâni

Un bărbat în vârstă de 68 de ani din comuna Dănești a fost găsit mort vineri dimineaţă, trupul acestuia fiind descoperit zăcând pe fundul unei fântâni. Localnicii din zonă cred că bărbatul s-a sinucis, supărat fiind că fiul său l-a lăsat fără banii de pensie.

Descoperire macabră făcută vineri de localnicii din Dănești, plecați în căutarea unui vecin de-al lor, pe care nu îl mai văzuseră din seara precedentă. Omul, în vârstă de 68 de ani, dispăruse de acasă de joi seara, însă nu a spus nimănui încotro s-ar duce, nimeni neștiind ca el să fi avut vreo supărare atât de mare încât să recurgă la un gest extrem. Nenorocirea s-a produs la Botorogi, cei care îl căutau pe Gheorghe Ușurelu având surpriza să îl descopere pe acesta într-o fântână care nu are nici trei metri adâncime și care e situată pe câmp, la marginea satului.
„Era cu capul în jos și cu picioarele în sus, în afară din fântână. Nu știu cum o fi murit rămânând cu picioarele în afară, dar fapta se vede. El e mort acolo, numai el știe cum a ajuns în poziția asta”, a spus un sătean.
La fața locului a venit și primarul Emilian Rusu, care, cu o zi înainte, se întâlnise cu Ușurelu și bărbatul nu părea să fie măcinat de vreun necaz mai deosebit. „Ieri la prânz l-am întâlnit. Era la poarta casei, iar apoi, seara, pe la 8.00, spune băiatul lui, a plecat și nu l-a mai văzut nimeni. Era un băiat pașnic, nu se certa cu nimeni, nu avea probleme, nu știu ce l-o fi împins la un asemenea gest, asta în cazul în care s-a sinucis”, a spus edilul.
Banii din pensie ar fi putut să îl supere însă pe Ușurelu, după ce aceștia i-au fost luați de copilul său. Cel puțin asta a susținut un vecin al celor doi, omul fiind chemat la căutările ce au avut loc în zonă. „Băiatul lui a venit să mă întrebe dacă l-am văzut și apoi ne-am dus peste tot ca să îl căutăm. Din câte știu eu nu avea nicio supărare, doar că, aseară, i-a luat copilul banii și din cauza asta s-ar cam fi supărat. Nu se aștepta însă nimeni să ajungă să se omoare”, a spus vecinul.
Trupul neînsuflețit al celui mort a fost scos din fântână de către pompierii de la descarcerare. Aceștia au așteptat sosirea criminaliștilor la fața locului, polițiștii deschizând o anchetă pentru a stabili dacă este vorba de vreo sinucidere ori o crimă cu autor necunoscut. Medicii de la Ambulanță nu au descoperit urme vizibile de violență pe trupul bărbatului, ceea ce face, cel puțin în această fază a anchetei, ca varianta crimei să nu fie una pe care polițiștii să o aprofundeze.
REACŢIE
Fiul victimei a spus că nu știe nimic, doar că tatăl său a plecat de acasă și că nu a mai revenit. Medicii prezenți la fața locului au concluzionat că bărbatul decedase cu mai multe ore înainte de a fi găsit de localnici. Bărbatul a rămas văduv în urmă cu mai mulți ani și locuia doar cu fiul său. Mai are și o fiică ce locuiește în Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,224

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: