Dueluri puternice pentru Cupa Porcului

Se anunţă dueluri spectaculoase la ediţia a noua a Cupei „Porcului” la minifotbal. Dream Team şi Ştiinţa Celei sunt favoritele competiţiei programate să aibă loc începând de sâmbătă şi până în data de 23 decembrie în Complexul Dolce Vita.

S-au tras la sorţi grupele celei mai puternice competiţii de minifotbal din Gorj, Cupa „Porcului”. Tradiţionala Cupă de iarnă, care adună la start, an de an, cei mai buni jucători de minifotbal, are loc în perioada 8-23 decembrie.

Deţinătoarea trofeului şi totodată echipa care a pus monopol pe toate trofeele din ultimii ani din Complexul Dolce Vita, Dream Team, a fost cap de serie la tragerea la sorţi. Dream Team a fost extrasă în grupa A, alături de nume puternice precum Farmacia Victoria sau Vulturii Fărcăşeşti. Grupa este completată de două echipe cu potenţial de a furniza surpriza, Primăria Rovinari şi FCSC Junior, aşa că ne putem aştepta la orice. Doar primele două clasate vor face pasul spre faza semifinalelor.

Finalista de anul trecut, Ştiinţa Celei, deschide grupa B. Aici avem parte de o veritabilă „grupă a morţii”, alături de Celei fiind prezente Peppy Dolce Vita, ISU Gorj, Primăria Bîlteni şi Provincialii.

Grupa A: Dream Team, Farmacia Victoria, Primăria Rovinari, FCSC Junior şi Vulturii Fărcăşeşti

Grupa B: Ştiinţa Celei, Peppy Dolce Vita, Provincialii, ISU Gorj şi Primăria Bîlteni

Program, Etapele 1 şi 2, Faza Grupelor, 8-9 Decembrie:

Etapa 1, Sâmbătă, 08.12.2018

Ora 18:00 Dream Team – Primăria Rovinari

Ora 19:00 Farmacia Victoria – FCSC Junior

Ora 20:00 Ştiinţa Celei – Provincialii

Ora 21:00 Peppy Dolce Vita – ISU Gorj

Etapa 2, Duminică, 09.12.2018

Ora 15:00 Primăria Bîlteni – Ştiinţa Celei

Ora 16:00 Provincialii – Peppy Dolce Vita

Ora 18:00 Vulturii Fărcăşeşti – Dream Team

Ora 19:00 Primăria Rovinari – Farmacia Victoria

Vizualizări: 986

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: