Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dulceață de afine fără zahăr

Ideală pentru diabetici și pentru cei care vor să mănânce sănătos, dulceaţa de afine fără zahăr este uşor de preparat. Şi nu aveţi nevoie decât de trei ingrediente printre care nu se află şi zahărul.

Dulceața de afine fără zahăr vă dă posibilitatea să vă bucuraţi de savoarea şi gustul fructelor dar este ideală şi pentru diabetici și cei care vor sa mănânce cât mai sănătos. În această perioadă în care nutriționiștii ne recomandă să folosim cât mai puțin zahăr sau deloc pentru că nu aduce nici un fel de beneficiu sănătății iar medicii ne spun că zahărul îngrașă și solicită intensiv organele interne, ne distruge dinții, provoacă probleme cardiace și hipertensiune, este binevenită o dulceaţă care nu conţine deloc zahăr cum este cea de afine.

Ingrediente: 3 kg de afine, zeama de la o lămâie şi 100 g îndulcitor natural din ștevie.

Mod de preparare: Punem fructele cu zeama de lămâie într-o oală la foc mic, amestecam usor din când în când și le lăsam așa până încep să se ridice la suprafață. Le scoatem afară şi fierbem siropul pe care l-au eliminat până se reduce la jumătate.

Adăugăm din nou fructele înăuntru şi îndulcitorul natural din ștevie și mai fierbem 15 minute. Turnăm dulceaţa fierbinte în borcane sterilizate și punem la bain-marie, apoi le lăsăm până se răcesc de la sine.

Vizualizări: 830

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: