Romanescu nu crede că vor fi, curând,  alegerile în PNL Gorj

Președintele PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat că a decis să fie mai rezervat în privința modului în care se vor desfășura lucruri în partid.

El spune că se va preocupa de primărie.”O perioadă de timp voi fi extrem de rezervat în privința modului în care se vor desfășura lucruri în Partidul Național Liberal și mă axez pe ceea ce știu că am de făcut pe administrația de la Târgu Jiu”.

Organizația centrală a decis, odată cu numirea lui Gigel Știrbu ca interimar, și organizarea alegerilor în 60 de zile. Romanescu nu crede că vor fi alegeri în acest termen. 


”E greu de crezut că se pot organiza alegeri în cadrul organizației în 60 de zile pentru că, din ce am aflat de la domnul președinte interimar Gigel Știrbu, o să fie validat un nou birou permanent județean interimar, care va convoca după aceea Consiliul de Coordonare Județean, Consiliu director județean, care va declanșa procedura pentru o alegerile în biroul permanent județean. Deci, dacă luăm strict procedural, pe statutul Partidului Național Liberal, e greu de crezut că în acest an vom avea alegeri în cadrul Partidului Național Liberal, filiala Gorj”, a spus Romanescu.

Primarul din Târgu Jiu și-a dorit și el postul de interimar la PNL Gorj, însă conducerea a preferat să-l numească pe Știrbu, care va pregăti terenul pentru revenirea senatorului Ion Iordache în partid.

Vizualizări: 919

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: