E oficial: Ciprian Florescu, secretar de stat!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a confirmat informația potrivit căreia Ciprian Florescu va pleca din funcția de prefect pentru un post de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne. “Săptămâna trecută am făcut propunerea, am discutat cu el, a acceptat, corespunde din punct de vedere profesional pentru această funcție”, a spus deputatul Weber.

Acesta spune că propunerea va trece prin guvern cel mai probabil în ședința de miercuri, 21 august, iar propunerea pentru funcția de prefect de Gorj este Cristi Rujan.

Plecarea lui Ciprian Florescu din funcția de prefect îi dă acestuia posibilitatea să revină în politică. “Chiar îl vreau alături de mine în partid. Nu știu dacă va fi candidatul nostru la Primăria Târgu Jiu, în proporție de 70% da, stă cel mai bine în sondaje, dar mai sunt necunoscute. Este posibilă și o altă variantă”, a spus Mihai Weber. “Am mare încredere în Ciprian Florescu, așa cum l-am susținut în funcția de prefect, așa am acum toată încrederea că va face față funcției de secretar de stat în MAI”, a adăugat deputatul.

Vizualizări: 7,272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: