Bălu (PSD) propune ștergerea datoriilor la apă

Consilierii PSD și PMP din Fărcășești au inițiat un proiect de hotărâre prin care să șteargă datoriile pe care localnicii le au pentru apa consumată în anii 2014-2016. La acea vreme, localnicilor li s-a spus că nu trebuie să plătească apa, au consumat fără măsură, dar un control al Curții de Conturi a stabilit altceva.

Actualul primar liberal Constantin Drăgoescu a fost obligat să facă decizii de impunere, localnicii având o datorie pentru apa consumată în acei ani de 310.000 de lei.

“Oamenii au fost duși în eroare, să consume oricât, că nu se plătește. Acum au venit oameni să plătească, cei care au peste 500 de lei au cerut eșalonări, alții contestă”, spunea primarul Drăgoescu acum câteva săptămâni.

Consilierul PSD Marius Bălu este unul din inițiatorii hotărârii prin care Consiliul Local să șteargă respectivele datorii.

Proiectul propune anularea și desființarea deciziilor de impunere emise în baza dispoziției primarului. “Consilierii PSD şi PMP din cadrul Consiliului Local Fărcăşeşti au depus un proiect de hotărâre prin care doresc anularea şi desființarea deciziilor de impunere privind creanțele la bugetul local pentru plata apei nepotabile. Acum totul depinde de Drăgoescu şi de consilierii PNL, dacă le pasă de dumneavoastră şi vor vota acest proiect. Fac apel atât la Primarul Drăgoescu cât şi la consilierii PNL să lase răutățile şi să voteze acest proiect prin care dumneavoastră sunteți scutiți de plata acelor sume pentru apa nepotabilă”, a scris Bălu pe pagina de socializare.

Rămâne de văzut dacă o astfel de hotărâre va trece, existând riscul ca pe viitor suma să le fie imputată consilierilor. (R.S.)

Galerie foto


Vizualizări: 1,343

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: