Vlaicu a fost externat. "Acum văd cu totul diferit viața"

Fostul președinte al UNPR Gorj, Marius Vlaicu, a fost externat după ce s-a vindecat de Covid-19. "Am sperat, m-am rugat și am învins! Acum văd cu totul diferit viața, cu mult mai multă înțelegere și aceasta este partea cea bună a acestei nefericite experiențe", a spus Vlaicu.

Acesta a transmis scuze persoanelor care au stat în izolare din cauza lui, adică soției, fiului și directorului de la Crucea Roșie - filiala Gorj, Righter Grigore.

Din mesajul postat de Vlaicu pe pagina de socializare nu au lipsit nici mulțumirile către cadrele medicale, dar nici mesajele către populație, care este îndemnată să rămână prudentă.

Marius Vlaicu s-a infectat luna trecută, el fiind președinte la Crucea Roșie Gorj, dar și salariat la Complexul Energetic Oltenia, la sediul central din Târgu Jiu. Nu știe unde s-a infectat, cert este că și alți colegi de birou s-au îmbolnăvit. O anchetă a CE Oltenia a arătat că Vlaicu a trecut pe la birou pe 8 mai, deși era în șomaj tehnic. Acesta a explicat într-o intervenție telefonică la un post de radio că a trecut doar să își ia niște documente și nu știe dacă el a fost sursa infectării colegilor. (A.A.)

Vizualizări: 2,480

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: