Echipa de baschet s-a reunit! Ce obiective are!

Baschetbaliştii antrenaţi de cipriotul Antonis Constantinides s-au reunit pe 8 august, gruparea pornind la drum cu un lot schimbat aproape în totalitate. Cu lotul gata format, elevii lui Constantinides vor începe pregătirea săptămâna aceasta.

Porter Troupe și Michal Kremen sunt jucătorii străini care au ales să rămână la Târgu-Jiu. Dintre jucătorii români care au semnat prelungirea contractelor se numără Barîș Aktaș și Răzvan Bratoloveanu. Oficialii Energiei au adus în această vară opt jucători: Adrian Guțoaia, Alexandru Mihuți, Szabolcs Santa, Dragoș Andrei, Callistus Eziukwu, Lazar Radosavljevic, Anthony Miles și Jamar Diggs. A fost cooptat  în lotul Energiei și Silviu Sanda, dar și mai tinerii jucători Alexandru Berca și Eduard Bălcescu. Pe banca tehnică a Energiei  a rămas ca principal Antonis Constantinides, ajutat de secundul Claudiu Alionescu. Se alătură pe bancă și Ioannis Diamantakos, responsabil cu pregătirea fizică. Staff-ul tehnic al Energiei este completat de Daniel Popescu (maseur) și Alin Drondoie (kinetoterapeut). Energia va avea parte de un sezon extrem de interesant și de încărcat deoarece luptă pe trei fronturi: Liga Națională, Cupa României și FIBA Europe Cup.  Energia va întâlni în chiar primul tur al competiției actuala deținătoare a Cupei, BC Timișoara.

OBIECTIV

Obiectivele echipei de baschet în acest sezon sunt: calificarea în cel puţin o semifinală de campionat şi calificarea în Final 4 din Cupa României. Cât despre competiţia din Europa, Energia va încerca să ajungă cât mai sus.

REUNIRE

Cealaltă echipă a Energiei, cea de handbal, se va reuni pe 12 august. Tot atunci, echipa antrenată de Liviu Amdrieş va susţine un amical cu o echipă din Serbia.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: