Echipă de liga a IV-a pe stadionul de patru stele de la Târgu Jiu

FC U Craiova 1948, echipa lui Adrian Mititelu, ar putea juca pe stadionul din Târgu Jiu ce poate găzdui competiţii de talie europeană. Afirmaţia îi aparţine viceprimarului Aurel Popescu, care nu are nimic împotrivă ca o echipă de liga a IV-a să joace pe baza sportivă în care au fost investiţi peste 20 de milioane de euro.

Mai mult, Popescu a spus că „este bucuros” că există interes din partea lui Adrian Mititelu să-şi aducă fotbaliştii aici. „Este una dintre variante. Pe mine mă bucură acest fapt şi acest lucru nu poate fi decât dovada faptului că baza sportivă este una interesantă pentru foarte multe cluburi sportive. Este foarte important pentru noi să avem această bază sportivă la un nivel foarte ridicat pentru ca tot mai multe cluburi sportive să încerce să se apropie de municipiul Târgu Jiu şi să ofere spectacolele sportive de care are nevoie cetăţeanul municipiului Târgu Jiu”, a declarat viceprimarul Aurel Popescu.

Lucrările la stadion au fost finalizate în cea mai mare parte. Au fost făcute probe la sistemul de iluminat şi la cel de sonorizare. Urmează să fie testate şi tabelele de marcaj şi iluminatul interior al stadionului. Încă nu a fost realizat branşamentul la reţeaua de gaze.

Vizualizări: 4,095

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: