Echipele de baschet şi handbal, meciuri de Ziua Păcălelii

Energia Târgu-Jiu va întâlni pe 1 aprilie, de la ora 18:00, pe teren propriu, revelaţia acestui campionat, nou promovata Dunărea Călăraşi, echipă antrenată de actualul selecţioner al României, Aihan Omer. Pe 4-5 aprilie, la Baia Mare se joacă semifinalele Cupei României. Tot pe 1 aprilie la Craiova se joacă restanţa dintre echipele de baschet SCMU Craiova şi CS Energia Târgu Jiu.

Liviu Andrieş, antrenorul Energia, speră că va câştiga meciul cu Dunărea Călăraşi. „Este un meci împotriva unei echipe care anul acesta a fost o surpriză plăcută a campionatului, o echipă care are atât un antrenor valoros, cât şi jucători valoroşi în lot, de aceea au şi aceste rezultate, dar eu sunt convins că vom face un meci bun şi sper să câştigăm”, a declarat Andrieş.

Partida dintre Energia şi Dunărea Călăraşi va fi arbitrată de Bogdan Stark din Bucureşti şi Romeo Ştefan din Prahova. Observator a fost delegat arădeanul G. Beldiman.

În perioada 4-5 aprilie, în sala „Lascăr Pană” din Baia Mare găzduieşte o nouă ediţie a Cupei României la handbal masculin.  La ediţia 2015 a Cupei României, Energia şi HC Odorhei se întâlnesc din nou, pe 4 aprilie, în Sala “Lascăr Pană” din Baia Mare,  începând cu ora 14.00, în cea de a doua semifinală. Dreptatea pe semicerc va fi împărţită de arbitrii Robert Harabagiu şi Silviu Stănescu (ambii din Moreni), în timp ce observator FRH a fost desemnat Paul Anton din Iaşi.

Gorjenii au şi amintiri frumoase din Cupa României. În 2011, Energia, condusă de pe bancă de Liviu Andrieş, a jucat finala competiţiei în compania celor de la HCM Constanţa, finală pe care a pierdut-o însă în faţa echipei dobrogene. În ciuda situaţiei prin care trece Energia în campionat, Liviu Andrieş vrea din nou în finala Cupei României. 

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: