Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Efective suplimentare de jandarmi la Rânca

Jandarmii montani gorjeni anunță că sunt la datorie pentru siguranța turiștilor în zonele montane și pe traseele turistice din Rânca, Runcu și Tismana.

“Ca urmare a numărului mare de turiști prezenți în zona montană Rânca în aceste zile, au fost suplimentați jandarmii montani în zonă pentru a avea grijă de siguranța turiștilor și pentru a putea interveni în cazul unor evenimente cu impact asupra vieții și sănătății persoanelor”, transmite Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj.

În prezent, în zona montană Rânca este un strat de zăpadă consistent, favorabil practicării sporturilor de iarnă, vizibilitate redusă sub 50 metri, lapoviță și ninsoare.

“Vă recomandăm dacă sunteți în zona montană sa va echipați corespunzator, să nu vă expuneți la riscuri și să solicitați sprijinul jandarmilor montani dacă întâmpinați probleme referitoare la ordinea publică”, a mai transmis sursa citată.

Vizualizări: 1,077

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: