Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Eleve din Târgu Jiu premiate la un festival internaţional de film

Reuşită impresionantă a două eleve de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Magheru” din Târgu Jiu. Andreea Argeşeanu şi Eugenia Miulescu sunt eleve în clasa a XII-a şi au reuşit să obţină fiecare locul I la Festivalul Internaţional de Filme, Fotografii şi Reviste „Anelisse” de la Iaşi. Cele două eleve au obţinut premiile pentru interpretare în filmul „Ecaterina Teodoroiu-eroina de pe Jiu”, proiect la care lucrează încă din clasa a X-a, fiind îndrumate de profesoarele Maria-Rocselana Verdeş şi Diana Milosteanu.

Festivalul a fost organizat de Facultatea de Arte Vizuale şi Design din cadrul Universităţii Naţionale de Artă „George Enescu” din Iaşi. Colegiul Tehnic „Gheorghe Magheru” a participat la două secţiuni: Reviste şcolare - cu revista „Cuget liber”, care a obţinut locul I şi secţiunea Film, cu scurtmetrajul „Ecaterina Teodoroiu - eroina de la Jiu”. Filmările s-au realizat la Muzeul Judeţean de Istorie „Alexandru Ştefulescu”, în limba engleză.

Eugenia Miulescu a jucat rolul principal, Ecaterina Teodoroiu, iar Andreea Argeşeanu pe cel al mamei Ecaterinei. În total, în piesă au jucat nouă elevi, opt ai Colegiului Tehnic „Gheorghe Magheru” şi Ana Uscătescu, de la Şcoala Gimnazială „Constantin Săvoiu”.

Vizualizări: 1,515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: