Eleve şantajate cu filmări indecente. Plăteau cu sex şi bani!

Un tânăr în vârstă de 31 de ani din orașul Rovinari a fost reținut marți, fiind cercetat pentru șantaj. Bogdan Buzatu a ajuns după gratii după ce a abordat mai multe tinere cărora le spunea că are înregistrări video sau fotografii cu ele în timp ce făceau sex cu foștii lor iubiți, iar pentru a nu le da în vileag acesta cerea fie favoruri sexuale, fie bani sau și una, și alta. Acesta era foarte meticulos. Oamenii legii spun că se documenta bine înainte de a le aborda pe minore.

Trei minore din Rovinari și Bîlteni i-au căzut în plasă până acum rovinăreanului. Asta până marți, când polițiștii i-au organizat un flagrant acestuia, ajutați fiind de o tânără de 17 ani din Bîlteni, care și ea a fost șantajată de tânărul de 31 de ani. Tânăra i-a oferit favoruri sexuale ca să nu dea publicităţii înregistrările, care de multe ori nici nu existau, dar apoi bărbatul a cerut și bani pentru a nu o da în vileag. Bogdan Buzatu a fost prins în zona Colegiului Național "Tudor Vladimirescu" din Târgu Jiu în timp ce luat 160 de lei de la tânăra de 17 ani din Bîlteni, elevă a liceului din localitate. "Bărbatul în vârstă de 31 de ani din Rovinari ar fi șantajat mai multe tinere, solicitându-le în schimbul nedivulgării unor date compromițătoare cu privire la acestea favoruri sexuale sau sume de bani cuprinse între 150 și 200 de lei. Victimele au fost trei persoane minore", a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj.
Trei săptămâni l-au filat polițiștii pe Bogdan Buzatu. Miercuri a fost prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale. Tânărul nu a făcut nicio declarație în fața jurnaliştilor prezenţi şi chiar a încercat să se ascundă de camerele de luat vederi. „În perioada iunie-iulie a plătit și primit favoruri de natură sexuală și patrimonială de la trei persoane vătămate minore în schimbul nedivulgării unor date cu caracter compromiţător pentru acestea. În cursul zilei, procurorul va sesiza instanța de judecată cu propunere de arestare preventivă după ce marți a fost reținut pentru 24 de ore", a declarat Laurențiu Grecu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.
La Parchet au ajuns și rudele acestuia. Tânărul riscă acum să stea ani buni după gratii.

Vizualizări: 9,088

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: