Profesor şi elevă, într-un Porsche lovit de tren

Afaceristul din Târgu Jiu, Constantin Căruntu, care este și profesor la Universitatea "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu, a fost implicat într-un accident rutier care s-a petrecut luni, 4 iulie, pe raza localității Țânțătreni. Căruntu şi o pasageră de 18 ani, elevă, au fost răniţi uşor, deşi maşina a fost făcută praf de un tren.

Autoturismul pe care omul de afaceri îl conducea, marca Porsche, fost acroșat în halta Florești de un tren, chiar la nivelul cu calea ferată. Se pare că afaceristul a ignorat semnalele care anunțau trecerea trenului prin zonă. "Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat, de 57 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Craiova, proprietate personală, la trecerea la nivel de cale ferată din satul Floreşti, nu a acordat prioritate de trecere unui tren personal, intrând în coliziune cu acesta", a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.
În urma accidentului, pasagera de 18 ani, din oraşul Târgu-Cărbuneşti, aflată pe scaunul din dreapta al autoturismului, a suferit leziuni, fiind transportată la Spitalul din Turceni, unde i-au fost efectuate investigaţii medicale, nefiind internată. Este vorba de o tânără care ar fi elevă la un liceu din Craiova. Afaceristul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii gorjeni au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Constantin Căruntu nu a putut fi contactat pentru a comenta referitor la acest subiect. Tânăra a discutat însă cu jurnaliştii, cărora le-a mărturisit că îl cunoştea pe profesor care s-a oferit să o ducă de la Craiova până la Târgu Cărbuneşti. Nu au auzit semnalul sonor de la trecerea peste calea ferată din cauză că muzica era dată la maximum. Fata a mai spus că are tăieturi şi vânătăi peste tot, dar că nu este rănită grav.

Vizualizări: 13,677

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: