Palatele romilor, salvate de primărie. Teren pentru Coco Păun!

Palatele romilor din cartierul Meteor rămân în picioare. Demolarea nu a mai avut loc marți, așa cum se stabilise inițial și asta pentru că proprietarul terenurilor cu pricina ar fi ajuns la o înțelegere cu primăria municipiului Târgu Jiu.

Ion Ministru, reprezentantul romilor din Meteor, a fost cel care a dezvăluit motivele pentru care executorul nu s-a mai prezentat marți la porțile oamenilor. Se pare că proprietarul terenurilor, care este nimeni altul decât Coco Păun, ar urma să fie despăgubit cu un alt teren în municipiul Târgu Jiu. ”Deocamdată s-a stagnat cu demolarea datorită faptului că s-a ajuns la o înțelegere cu Coco Păun. Deocamdată nu s-a hotărât exact. El acceptă dacă primăria o să-i cumpere pământ în altă parte, la aceeași valoare, e de acord să nu le mai demoleze, să facă schimb de teren. În cel mai rău caz, să oprească eșalonat valoarea terenurilor ca să nu ceară el, așa cum a cerut, 60 de euro pe metrul pătrat. O să vină experți să stabilească ei valoarea terenului, nu cât vrea el. Ei trebuie să facă ceva în acest sens”, a spus Ion Ministru, reprezentatul romilor din Meteor.
Reprezentanții primăriei municipiului Târgu Jiu nu au confirmat această înțelegere, ci au precizat doar că s-au purtat discuții pentru a se găsi cea mai bună soluție atât pentru romi, cât și pentru proprietari.

Vizualizări: 8,146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: