Elevii Şcolii Populare de Artă Târgu Jiu expun la Cluj

Cursanţii Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu de la clasa de pictură, coordonaţi de profesorul Gabriela Tâlvescu, își vor expune lucrările la Cluj Napoca. Este vorba de o amplă manifestare cultural-artistică, ”Seara Artelor”, ediția a VII-a, ce va avea loc în zilele de 7 și 8 februarie.

În cadrul aceluiaşi eveniment, cursanţii clasei de artă decorativă, coordonaţi de profesorul Daciana Ungureanu, vor expune lucrări de artă decorativă, sub titlul “La Mulți Ani, România!”.

”La ediția din acest an vor participa cu expoziții tematice școli de arte și centre culturale din țară. Activitatea va începe pe data de 7 februarie, la ora 17:00, prin pornirea într-un periplu prin galeriile de artă ale Școlii Populare de Artă “Tudor Jarda”, atelierele de creație, sălile de curs, pentru ca în final, după parcurgerea celor aproximativ 25 de expoziții, să se desfăşoare un moment artistic în care își vor da concursul cursanții Școlii Populare de Arte “Tudor Jarda” de la secțiile muzicale”, a declarat Anamaria Alionescu, purtătorul de cuvânt al Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu.

Expoziția va putea fi vizitată timp de o lună.

Vizualizări: 515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: