Cadre medicale din Gorj, schimb de experiență în Danemarca

Cinci medici și asistente din Gorj vor participa la un curs de formare finanțat de Uniunea Europeană. Printre altele, aceștia vor merge într-un schimb de experiență în afara țării, în Danemarca. Sute de medici și asistente din întreaga țară vor lua parte la aceste cursuri de formare.

Cei care vor participa la acest curs sunt Sorin Iorga, în calitate de coordonator al programului de formare, Oana Dumitru, ca asistent coordonator, Elena Cosolan, Tiberiu Tătaru și Bogdan Niculescu, drept formatori. Toți cei cinci și-au depus dosarele de candidatură și au fost declarați admiși. Ei au șanse să participe la un schimb de experiență în Danemarca pe tema inovării sociale. Cei nemulțumiți de punctaj pot depune contestații.

Proiectul finanțat de Uniunea Europeană se numește Start viață – Program de formare medicală pentru sănătatea femeii și a copilului. Obiectivul acestuia este îmbunătățirea accesului și participarea la activități de formare a personalului medical implicat în derularea Programului Național de Sănătate a Femeii și Copilului. 245 de medici și 355 de asistente medicale pot participa la 5 programe de formare medicală. 100 de medici vor participa la conferințe europene în cadrul proiectului.

Vizualizări: 1,131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: