Elevul Gabi, felicitat de ministrul Carmen Dan

Băiatul care a dat o lecţie colegilor şi dascălilor după ce a returnat un portofel pe care l-a găsit pe stradă a fost felicitat şi de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan. Gabriel Stan a primit o diplomă şi o scrisoare cu felicitări de la şefa MAI.

Cadoul i-a fost înmânat de adjunctul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Gorj, Daniel Feţanu, care l-a vizitat pe elev alături de purtătorul de cuvânt al instituţiei, Miruna Prejbeanu.

Gabi este elev în clasa a V-a la Școala „Sfântul Nicolae” din Târgu Jiu şi, în urmă cu aproape două săptămâni, în drum spre şcoală, a găsit pe stradă un portofel plin cu bani. Nu a stat nicio clipă pe gânduri şi l-a dus la şcoală. Gabi a fost premiat şi de profesori. Aceştia i-au dăruit mai multe cărţi de citit, o minge, o diplomă şi un echipament sportiv. „Când o să mă fac mare, dacă o să mi se întâmple asta şi mie, aş vrea să mi se întoarcă acest gest. Vreau să devin poliţist ca să pot să ajut lumea. În timpul liber, mi-ar plăcea să joc fotbal pentru că îmi place mult să fac sport”, a mărturisit Gabriel. (M.M.)

Galerie foto


Vizualizări: 1,523

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: