Elvir Koljic are fisură la coloana vertebrală şi nu va juca cu Dinamo

Atacantul celor de la Universitatea Craiova, Elvir Koljic, care s-a accidentat din nou în meciul din Cupa României, nu va mai putea reveni pe  teren în acest an. Bosniacul are o fisură  la coloana vertebrală, suferită după ce a încercat o foarfecă în timpul meciului cu FC Voluntari.

,La numai câteva minute după ce a intrat pe teren la meciul de  la Voluntari, Koljic a   părăsit terenul accidentat. Verdictul este dur pentru el: fisură la coloana vertebrală şi, chiar dacă nu va fi operat, anul este încheiat pentru golgheterul craiovenilor. „Elvir Koljic are o fisură la coloana vertebrală ce nu necesită operație, dar, din păcate, are nevoie de o perioadă de repaus. Cu siguranță o să fie apt pentru cantonamentul din iarnă și suntem siguri că golurile lui ne vor ajuta să ne apropiem visul”, este anunţul oficial al echipei din Bănie.

Koljic a lipsit deja 7 luni anul acesta, după ce s-a accidentat în martie, la meciul naţionalei Bosniei cu Armenia, iar după ce a revenit şi a marcat un gol pentru Universitatea, s-a accidentat din nou, în stagiul de pregătire de la Mamaia. Koljic suferise o accidentare serioasă şi în urmă cu două sezoane, când evolua pentru Lech Poznan.

Chiar  dacă are  probleme de lot, antrenorul oltenilor,  Victor  Piţurcă, nu  se  teme de adversarul din această etapă şi a răspuns chiar amuzat când a fost întrebat dacă dinamoviștii vor să-i „adoarmă” jucătorii cu declarații de genul „Craiova e favorită”: „Sigur vom dormi seara, după ce se dă stingerea. Da, și eu cred că suntem favoriți. Iar ca echipă gazdă, presiunea e mai mare pe noi”.  Și când a fost întrebat dacă-i va face un marcaj special lui Dan Nistor, cel mai bun pasator din Liga 1, Pițurcă a replicat mai întâi în glumă: „Da, cu siguranță. Voi pune doi-trei jucători să se țină după el pe teren. Dinamo nu stă doar în Nistor. Are un grup valoros și este în formă”. 

Universitatea Craiova  va juca  luni seara, la Severin, meciul cu Dinamo, cu începere de la ora 20:30.

Vizualizări: 588

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: