Roşu a revenit pe teren şi a fost cel mai bun marcator la Galaţi

Echipa de  baschet a CSM Târgu Jiu a pierdut meciul disputat în week-end la Galaţi. Gorjenii au fost învinşi de formaţia gazdă, scor 92 – 70, pe sferturi 24 – 13, 19 – 15, 25 - 19  şi 24 – 23, la acest meci revenind  pe  teren expertul sportiv Adrian  Roşu, cel mai bun marcator al echipei lui Claudiu Alionescu.

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu nu au reuşit să se  impună  pe  terenul CSM Galaţi, în etapa a patra din Liga  Naţională, grupa valorică B. Meciul s-a încheiat cu scorul de 92 – 70, acesta fiind  cel de-al treilea eşec consecutiv în campionat pentru gorjeni.

Antrenorul Claudiu Alionescu remarca, după eşecul de pe teren  propriu din etapa trecută, în faţa Athletic Constanţa, că  are mari probleme în atac, acolo unde echipa sa nu reuşea mai mult de 60 de puncte pe  meci.  Acestea s-au rezolvat  doar parţial la Galaţi,  prin revenirea lui Adrian  Roşu, cel  mai bun  marcator al gorjenilor în meciul din etapa a patra, cu 20 de puncte. Alionescu l-a ţinut pe bancă pe  expertul sportiv în etapa precedentă pentru că Roşu nu se antrenase normal cu echipa.

Antrenorul gorjenilor a spus că este conştient de valoarea jucătorului Roşu dar vrea ca acesta să se  antreneze după programul celorlalţi baschetbalişti.

Echipa pregătită de Claudiu Alionescu a înregistrat doar o victorie în sezonul regulat, în prima etapă  cu CSM Miercurea Ciuc, şi se află pe locul 5 în clasamentul Grupei Valorice B. Liga Naţională se  dovedeşte deja o nucă tare pentru tânăra echipă  din Târgu Jiu care nu îşi regăseşte ritmul de  joc arătat în prima etapă şi în meciul din Cupa României cu CSM Focşani

Vizualizări: 443

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: