CSM Târgu Jiu, victorie la limită cu Naţional Vâlcea

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au avut programat un  meci dificil în etapa a şaptea a Diviziei A, învingând la Târgu Jiu puternica echipă Naţional Râmnicu Vâlcea, scor  23 -  22.  În  derby-ul etapei, liderul CS Dacia Mioveni a  învins, în deplasare, cea de-a doua clasată, Activ Prahova Ploieşti, la un scor foarte  strâns, 16-15.

Echipa de handbal a CSM Târgu Jiu a reuşit să păstreze locul de  pe podium după etapa a şaptea în  care a trecut de formaţia vâlceană la care joacă lotul naţional  de junioare, Național Râmnicu Vâlcea, scor 23-22 (11-11).  Jocul a fost unul foarte tensionat şi cu un scor foarte strâns, la pauză cele două  echipe fiind la egalitate, scor 11-11. Mult mai lejer s-au impus elevele lui Liviu Andrieş în meciul tur disputat la Vâlcea, atunci câştigând ceva mai clar, scor 28 – 24, dar având pe teren şi pe cele două jucătoare din Ucraina, Iryna Zinatullina şi Oleksandra Znolobovy, care au rămas în tribună la partida disputată duminică la Sala Sporturilor.

Victoria din meciul cu Naţional Vâlcea este una de moral pentru handbalistele din Târgu Jiu, care rămân pe podium, la egalitate cu a doua  clasată, Activ Ploieşti. Formaţia prahoveană a pierdut în această etapă meciul cu liderul diviziei A din Seria C, Dacia Mioveni, scor16 – 15, după ce la pauză gazdele din Ploieşti conduceau cu 8 -7.

Echipa din Mioveni s-a  distanţat la şase puncte în clasament de echipa  din Ploieşti, dar şi de CSM Târgu Jiu, ambele urmăritoare având acum 15  puncte acumulate, după şapte etape.

Vizualizări: 530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: