UCB a pierdut derby-ul Olteniei, dar s-a calificat în Cupa României

Seria de patru victorii consecutive a handbaliştilor de la echipa Universității “Constantin Brâncuși” a fost întreruptă de CSU Craiova în meciul  din etapa a şaptea a Diviziei A, seria D. CSU s-a impus vineri, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, scor 32-28, după ce la pauză scorul a fost egal, 17-17.  Duminică însă, gorjenii de la UCB s-au răzbunat în Cupa României, unde au învins pe HC Beldiman Arad.

Echipa de handbal a UCB a avut un week-end încărcat, cu meciuri dificile pentru elevii lui Adrian Gorun. După meciul cu CSU Craiova de la finalul săptămânii trecute, gorjenii au jucat din nou duminică, la  Sala  Sporturilor, în Cupa României, cu HC Beldiman Arad.

Duelul cu CSU Craiova a  fost pierdut de echipa lui Adrian Gorun, care a întâlnit un adversar  mai experimentat, dar şi o brigadă de arbitri care l-a nemulţumit pe antrenorul Adrian Gorun. Echipa din Craiova este una  puternică și omogenă, meciurile dintre cele două formaţii fiind şi până acum foarte dificil de câştigat de gorjeni. De această dată însă antrenorul celor  de la UCB a considerat că echipa sa poate câştiga. “Am pierdut pe fondul unui arbitraj oribil”, a declarat, la finalul meciului, Adrian Gorun, care şi-a mobilizat mai bine jucătorii pentru meciul din Cupa României disputat duminică, şi câştigat de echipa sa,  scor 28 - 23, cu HC Beldiman Arad.

După eşecul din campionat, UCB a coborât pe locul al treilea în clasament, cu 12 puncte, iar marţi va juca deja următorul meci din campionat. UCB  va primi, în etapa a  opta,  prima a returului, vizita liderului clasamentului Seriei D, CSM  Oradea, singura formaţie care reuşise să trecă de gorjeni până etapa trecută.

Vizualizări: 287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: