Elvira Șarapatin, deputatul de pe locul 4!

Locul al patrulea de la PSD Gorj a fost eligibil, deşi nimeni nu a prevăzut aşa ceva, astfel că Elvira Şarapatin a devenit deputat. Aceasta recunoaște că locul pe care l-a avut pe listă a făcut-o să spere prea puțin la posibilitatea de a deveni deputat.

Vicepreședintă la nivel național în organizația de femei a partidului, Șarapatin mărturisește că nu s-ar fi simțit deloc bine să vadă cum colegele ei din țară primeau mandatele de parlamentar pentru că au fost pe locuri eligibile, iar ea, după ani de muncă, ar fi rămas din nou doar un candidat al organizației județene. „Cine mă cunoaște știe că nu am cerut niciodată nimic la nimeni. Tot ce am făcut în viață am realizat prin examene și prin confirmarea votului. La nivel național am fost aleasă vicepreședinte la Organizația de Femei de către 1000 de colege din toată țara, ceea ce cred că nu e puțin. Când am aflat că am rămas pe poziția a patra pe lista de candidați să știți că nu am fost bucuroasă. Nu m-am dus la partid să cer vreo funcție, mi-am văzut de treaba mea totdeauna, am stat deoparte, chiar și acum am muncit în campanie, dar iată că finalul este altul, pe care nici măcar eu nu îl mai speram. Cine ar fi putut gândi că din cinci mandate de deputat la nivel de județ PSD Gorj va câștiga 4, eu fiind pe poziția a patra? Era greu să fie adevărată o astfel de variantă și, totuși, iată că e cât se poate de reală”, ne-a declarat Elvira Șarapatin.
Ziua de joi a fost una a discuțiilor telefonice lungi pentru proaspăta parlamentară a județului. Telefoanele i-au sunat întruna, Elvira Șarapatin mărturisind că poate doar de ziua ei mai primea atât de multe felicitări. „Mă caută toți. Sună și telefonul celălalt în timp ce vorbim acum. Pe telefonul acela am ca melodie de apel imnul URSS. E un imn care îmi place. Acum mă sună persoane cu care nu am vorbit de nu îmi aduc aminte de când. Toată lumea mă felicită. Primul care m-a sunat oficial a fost Cristi Băluță, reprezentantul nostru în Biroul Electoral Județean. M-au sunat unii încă de miercuri, dar nu am îndrăznit să cred sau să sper la așa ceva până când nu a fost totul oficial. Nici nu am vrut să mă gândesc la cum ar fi fost să cred așa ceva și apoi să nu se confirme, doar nu sunt Mircea Geoană. Recunosc faptul că era ultimul tren pentru mine. De când mă știu am muncit pentru partidul acesta, dar au fost momente în care îmi venea chiar și mie să renunț la activitatea aceasta”, mai spune Elvira Șarapatin.

Vizualizări: 840

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: