Liberalul Orzan a strâns dovezi că a muncit în campanie. Motivul!

Gheorghe Orzan, vicepreşedinte PNL Gorj, a declarat marţi că nu are nimic să-și reproșeze cu privire la rezultatul obținut duminică de partidul său la alegerile parlamentare. Orzan spune că de data aceasta și-a făcut chiar și un jurnal de bord pentru ca șefii de partid să mai spună că nu și-a făcut treaba în campanie, așa cum s-a întâmplat la alegerile locale.

Vicepreşedintele PNL Gorj, Gheorghe Orzan, a declarat marți că liberalii au fost foarte activi în campanie în tot judeţul, însă rezultatul slab se datorează faptului că partidele de dreapta nu au colaborat între ele. ”PNL a fost foarte activ în campanie, în toate zonele judeţului. Eu m-am ocupat de zona de nord a judeţului şi am avut diverse acţiuni acolo. Eu vreau să vă spun un lucru, aceste alegeri au fost pierdute de forţele de dreapta pentru că nu au fost unite. Dacă dreapta era unită şi acţiona împreună, sigur era câştigătoarea acestor alegeri”, a spus Gheorghe Orzan, vicepreşedinte PNL Gorj.
Ca să nu se mai confrunte cu situaţia din alegerile locale când a fost acuzat de șefii de partid că nu şi-a făcut treaba, de data aceasta Orzan zice că și-a făcut jurnal de bord în care au fost trecute localitățile prin care a fost. ”Vreau să vă spun că în campania asta, spre deosebire de campania trecută eu mi-am notat activitatea din fiecare zi, eu am un jurnal de bord în care este trecută toată activitatea mea și eu am făcut eforturi foarte mari și se vede rezultatul pe care l-am obținut la Polovragi”, a mai spus Gheorghe Orzan.
La alegerile locale, președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, i-a amenințat cu excluderea pe Orzan și pe Victor Banța pe motiv că au fost invizibili în campania electorală. Întrebat și acum de demisie, Orzan nici nu vrea să audă. ”În ceea ce mă privește nu am de ce să-mi dau demisia, sunt consilier județean. Dacă Biroul Județean al PNL își va depune mandatul vă dați seama că n-o să stau eu, Orzan, să fac opinie separată”, a mai spus Gheorghe Orzan, vicepreședinte PNL Gorj.

Vizualizări: 722

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: