Scântei între ALDE şi PSD. Cârciumaru rupe alianţa!

Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj, a declarat că nu mai vrea alianţă cu ALDE în Consiliul Local Târgu Jiu. Cârciumaru este supărat din cauza disputelor cu consilierul local Eduard Lădaru. Dian Popescu îi reaminteşte că altceva a promis când a fost vorba să pună mâna pe postul de viceprimar. Ba mai mult, Dian Popescu îi recomandă lui Florin Cârciumaru să înveţe să se ţină de cuvânt şi abia apoi să aibă pretenţia să fie respectat.

Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj, spune că nu va colabora cu ALDE la Gorj. Cârciumaru este supărat că Eduard Lădaru, consilier ALDE, nu votează proiectele PSD. „De această dată voi pune piciorul în prag şi vom juca tare în ceea ce priveşte relaţia cu domnul Dian. Dânsul a refuzat dialogul cu mine. Spun public că nu vom colabora la Gorj cu ALDE. S-ar putea ca la Gorj să nu colaborăm cu această formaţiune, decât la Consiliul Judeţean”, a declarat Florin Cârciumaru la TV Sud.
Dian Popescu, liderul ALDE Gorj, îi reaminteşte că PSD a făcut alianţă cu Eduard Lădaru, când ALDE i-a cedat postul de viceprimar. „L-aş întreba pe domnul Cârciumaru dacă atunci când a avut nevoie să-i cedez postul de viceprimar al municipiului Târgu Jiu a făcut alianţă cu Eduard Lădaru? Domnul Cârciumaru ar trebui să înveţe să se ţină de cuvânt şi abia după aceea să aibă pretenţii să fie respectat”, a spus Dian Popescu. Acesta are şi o nedumerire în privinţa lui Florin Cârciumaru. „Domnul Cârciumaru trebuie să ne explice, dacă este senator sau rămâne, în continuare, primarul municipiului Târgu Jiu. Dumnealui a ieşit senator, dar vorbeşte tot ca primar. Eu sper ca PSD să se ţină de cuvânt”, a declarat Dian Popescu.
La rândul său, Eduard Lădaru spune că niciodată nu va fi sluga lui Cârciumaru. „O astfel de majoritate va avea loc în condiţiile în care vom respectaţi ca parteneri, vom discuta înainte proiectele de hotărâre de Consiliu Local, vom discuta înainte proiectele de buget, vom discuta înainte proiectele de hotărâre pe care le propun eu şi care vreau să treacă. Dacă nu aş solicita acest respect, pe care-l merită un partener, consider că aş fi slugă şi eu nu sunt aşa”, a spus Eduard Lădaru, consilier municipal ALDE.

Vizualizări: 5,004

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: