Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Emoții pentru fostul prefect de Gorj

Prima zi lucrătoare din luna mai este una plină de emoții pentru fostul senator de Gorj și judecător constituțional Toni Greblă. Politicianul ar urma să afle miercuri verdictul pe care îl vor da judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul în care procurorii DNA l-au reținut pe acesta pentru 24 de ore. Pronunțarea sentinței a fost deja amânată de mai multe ori și, dacă nu se întâmplă ca în cazul lui Victor Ponta, Toni Greblă ar putea să afle acum dacă magistrații îl găsesc sau nu vinovat.

Fostul judecător al Curţii Constituţionale este acuzat de trafic de influenţă, efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, constituirea unui grup infracţional organizat şi fals în declaraţii.

La ultimul termen al procesului, în care au avut loc dezbaterile pe fond, un procuror anticorupție le-a cerut judecătorilor condamnarea lui Toni Greblă la închisoare cu executare şi interdicţia de a mai ocupa funcţii publice pe o anumită perioadă.

În dosar mai așteaptă sentința și finul lui Greblă, omul de afaceri Ion Bârcină, zis Dan Goeru, acuzat că i-a finanțat ilegal cu 100.000 de euro ultimele două campanii electorale ale fostului senator. În așteptarea verdictului mai sunt și alți trei inculpați, parteneri de afaceri ai lui Greblă, implicați în afacerea cu ferma de la Telești despre care procurorii DNA spun că fostul judecător constituțional nu avea dreptul să o aibă.

Vizualizări: 3,407

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: