Emoționant:  Un copil din Gorj oferă flori în schimbul unei îmbrățișări

Dorul de părinții plecați la muncă în străinătate pentru a le oferi un trai mai bun copiilor, apasă prea greu pe sufletul micuților pentru care ”a avea totul” nu mai înseamnă nimic. O îmbrățișarea  este suficient, dar în momentul în care nu are cine să ți-o dea încerci să faci orice pentru a o primi.


 


Este și cazul unui băiețel, probabil din comuna Baia de Fier, care oferă câte un buchet de flori femeilor pe care le întâlnește pe stradă și care preț de câteva minute pot suplini lipsa mamei plecată în Germania. Nu vrea mult, doar o îmbrățișare este suficient pentru a-și alina măcar un pic sufletul distrus de lipsa mamei.

"Ieșeam azi dintr-un magazin din Baia de Fier, când băiețelul din imagine a venit spre mine, întinzându-mi un buchet de flori. Am crezut că-mi cere bani si m-am scuzat, pentru că nu aveam la mine. Nu asta dorea! Mi-a spus timid că mama lui a plecat în Germania. I-am simțit dorul, tristețea și nevoia de afecțiune si i-am deschis brațele. M-a ținut strâns, zeci de minute. M-am oferit să-i cumpăr ceva. M-a refuzat politicos, îmbrățișându-mă iar și lăsându-mă să simt din plin neputința de a-l ajuta mai mult. Am plecat și l-am revăzut după puțin timp, având în mână un alt buchet de flori pe care să-l ofere probabil unei alte femei, în schimbul unei îmbrățișări care să-i amintească de mama lui, plecată în Germania!", este postarea unei doamne pe pagina de socializare.


Scena s-a întâmplat chiar în fața unui magazin din comuna Baia de Fier, in apropierea școlii.

Vizualizări: 3,248

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: